Golf gifts

Golf gifts

One stop shopping

Onder andere golf gifts maken al sinds 2006 onderdeel uit van een breed assortiment golfrelatiegeschenken. Daaronder zijn artikelen welke van één maar ook van meerdere logo’s kunnen worden voorzien. Echter is Allgolf voornamelijk gespecialiseerd in huisstijl en gepersonaliseerde golf-gifts. Met onder andere de persoonsnaam van de relatie op één of meerdere artikelen afgebeeld wordt een relatie compleet verrast. Daarmee wordt het belang van de relatie nog eens duidelijk onderstreept. Daarvoor heeft Allgolf dan ook alles in huis.

Één logo of custom made!

Uiteraard is er keuze uit een groot aantal golfartikelen welke uit voorraad worden geleverd. Deze zijn echter van één maar ook van meerdere logo’s te voorzien.

Maar Allgolf levert daarnaast ook artikelen welke zelfs in kleine aantallen in een huisstijl worden geleverd. Denk daarom bijvoorbeeld eens aan:  of  aan golf-paraplu’s ofhandschoenen. Verder bijvoorbeeld ook polo’s, golftassen of aan golfcaps. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan de verpakkingen van de golfballen! Echter zijn er ook artikelen welke met een persoonsnaam kunnen worden geleverd. Zoals bijvoorbeeld de bagtags of ook wel  taslabels genoemd of de Bio golf tees.

Klik op de productgroep van uw keuze.

Nog geen artikel gevonden?

mail naar: info@allgolf.nl of bel 033-4337830.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een
passend relatiegeschenk leveren.