Golfballen bedrukken

Golfballen bedrukken.

Golfballen bedrukken.

Mededeling prijzen 2018.

Het kan voorkomen dat prijzen in de offerte afwijken van de prijzen op de site. De prijzen van alle leveranciers zijn namelijk nog niet verwerkt. Daar waar prijzen zijn of worden aangepast, in de offerte worden de actuele prijzen weergeven.

Klik op het logo van één van de merken en selecteer de bal van uw keuze.

Bedrukken van golfballen?

Dit zijn de mogelijkheden.
  • drukoppervlak

  • 1 logo

  • 2 logo's

  • Logo en tekst

Golfballen bestellen?

Voor bedrukte golfballen van alle volgende merken Titleist golfballen. Callaway golfballen. Pinnacle golfballen. Wilson golfballen. Srixon golfballen. Bridgestone golfballen of verpakkingen voor golfballen geldt een minimale besteleenheid. Voor populaire ballen is dat 180 stuks (12 packs van 15 stuks). Maar voor de duurdere typen is dat 144 stuks (12 packs van 12 stuks). Na het bedrukken worden de golfballen in sleeves met 3 golfballen verpakt. Vervolgens worden de sleeves daarna met in de omdoos van de betreffende fabrikant verpakt.

 

golfballen bedrukken Titleist ProV 1 golfbal

golfballen bedrukken logoproef digitale proef

Digitale drukproef

Voordat golfballen worden bedrukt, levert de betreffende fabrikant eerst een digitale drukproef. Daarin wordt de afbeelding op formaat weergegeven. Maar ook de PMS codes. Verder kan het logo of de spelling van tekst  worden gecontroleerd. Nadat de digitale proef is goedgekeurd, wordt de drukopdracht aan de fabrikant vrij gegeven voor druk.

Meer informatie over bedrukken van golfballen

Levertijd bedrukte golfballen

De levertijd voor golfballen bedrukken duurt afhankelijk van het merk in doorsnee tussen de 7 tot 15 dagen. Echter wel na het akkoord op een digitale proef welke vooraf ter controle wordt toegestuurd. Spoedorders zijn echter mogelijk en kunnen normaal gesproken binnen 5 werkdagen worden geleverd. Omdat snelheid voor en spoedorder belangrijk is belt u nu met 033 433 78 30. 

De afleveringen van bestellingen worden uitgevoerd door TNT Expresse, of in voorkomende gevallen door DPD of UPS.

Allgolf voor one stop shopping.

Allgolf levert niet alleen bedrukte golfballen maar ook golfhanddoeken. Golfcaps. Pitchforken. Schoenentassen. Golftees en markers. Golfhandschoenen en –tassen enz.. Golfballen worden bedrukt met een logo of beeldmerk op één kant of bijvoorbeeld met twee logo’s of teksten op twee kanten. Maar er zijn ook mogelijkheden om golfballen met drie logo’s te bedrukken! Lees meer. TIP! Handig om via een extra opdruk een internetadres of een extra logo te plaatsen. Net als de eerste opdruk worden ook extra bedrukkingen in meer kleuren gedrukt.

Informatie.

Voor de andere artikelen zijn ook diverse opvallende borduur en print mogelijkheden beschikbaar. Voor een goede presentatie van een bedrijf, vereniging of merk verzorgt Allgolf de producten, uiteraard bedrukt of geborduurd met het juiste logo of ontwerp.