Golfballen bedrukken

Golfballen bedrukken.

Golfballen bedrukken.

Klik op het logo van één van de merken en selecteer de bal van uw keuze.

Bedrukken van de ballen?

Dit zijn de mogelijkheden.
  • drukoppervlak

  • 1 logo

  • 2 logo's

  • Logo en tekst

Golfballen bestellen?

Om bedrukte golfballen te bestellen geldt voor alle merken dat zij een minimale besteleenheid aanhouden. Voor populaire ballen is dat 180 stuks (12 packs van 15 stuks) en voor de duurdere typen is dat 144 stuks (12 packs van 12 stuks). Na het bedrukken van de golfballen worden de golfballen weer in de omdoos van de merkverpakking in 4 of 5 sleeves met 3 golfballen verpakt.

Kies uw merk en selecteer de bal van uw keuze.

Titleist golfballen, Callaway golfballen, Pinnacle golfballen, Wilson golfballen, Srixon golfballen, TaylorMade golfballenBridgestone golfballen of verpakkingen voor golfballen.

 

golfballen bedrukken Titleist ProV 1 golfbal

golfballen bedrukken logoproef digitale proef

Digitale drukproef

Voordat golfballen worden bedrukt, produceert de betreffende fabrikant eerst een digitale drukproef. Daarin wordt de afbeelding op formaat, de PMS kleuren ne een eventuele spelling voor een definitieve controle opgegeven. Nadat de digitale proef is goedgekeurd, gaat de drukopdracht naar de leverancier.

Meer informatie over bedrukken van golfballen

Levertijd bedrukte golfballen

Afhankelijk van het merk, bedraagt de levertijd voor golfballen bedrukken in doorsnee tussen de 8 tot 15 dagen,  Spoedorders of bestellingen in kleine oplage, behoren tot de mogelijkheden, wij verzoeken u vriendelijk daarvoor contact met ons op te nemen..

De afleveringen van de bestellingen worden uitgevoerd door TNT Expresse, DPD of UPS.

Allgolf voor one stop shopping.

Allgolf levert golfballen in Nederland, België en Duitsland! Golfballen bedrukken met een logo of beeldmerk op één kant of bijvoorbeeld met twee logo’s of teksten op twee kanten en zelfs bestaan er mogelijkheden om drie opdrukken te plaatsen!

TIP! Handig om via een tweede opdruk een internetadres of een extra logo te plaatsen. Uiteraard is ook de extra bedrukking in meer kleuren mogelijk. Lees meer.