Informatie

Informatie over logo-, druk-, borduurmateriaal

Digitale documenten voor drukwerk.

Informatie over het toesturen van logo en drukwerk materiaal. Maar ook voor het toesturen van het borduurmateriaal. Het beste werkt het met digitale documenten toe te sturen middels een e-mail naar: info@allgolf.nl. Goed bruikbare bestanden zijn onder andere Adobe Illustrator A1, EPS, JPEG of. PDF. documenten. Echter wel met minimaal 300DPI. kwaliteit. Geef daarnaast ook de juiste Pantone kleuren op. Als de documenten niet drukwerk gereed worden opgestuurd kunnen daarom soms ook extra instelkosten worden berekend.

Bestelhoeveelheden

Het aantal te bestellen golfballen om het bedrukken is in normaal gesproken minimaal 12 of 15 dozijnen. Voor golfaccessoires, golfkleding en business gifts gelden de bij de artikelen opgegeven bestel- c.q. verpakking hoeveelheden. Echter voor kleinere bestellingen neem dan contact met ons. Daarna kunnen wij onderzoeken of dat mogelijk is. Voor contact met ons klik hier.

Levertijden

De levertijd voor golfballen met logo is verschillend maar normaal tussen 6 tot 14 dagen. Weliswaar nadat het logo en een ondertekende opdrachtbevestiging zijn ontvangen. Echter voor golf-gifts gelden per artikel andere levertijden. Maar in de meeste gevallen is de levertijd 15 werkdagen nadat drukwerk materialen en de getekende opdrachtbevestiging zijn ontvangen. Een spoed opdracht is ook mogelijk maar neem daarvoor contact met ons op. Omdat wij daarna kunnen nagaan of er een kortere levertijd mogelijk is.

Hoe plaats ik een bestelling?

Een bestelling kan worden opgegeven via de website. Maar ook via e-mail of telefonisch. Echter voor een bestelling verklaart u zich wel akkoord met onze algemene contractvoorwaarden.

Betaalcondities

Voor betalingen van bestellingen geldt normaal dat het factuurbedrag binnen 21 dagen op onze bankrekening is bijgeschreven. Als men via Paypal wil betalen, neem dan S.v.p. contact met ons op via: 033-4337830 of via info@allgolf.nl. Voor custom made artikelen geproduceerd in China gelden andere voorwaarden. De betaalvoorwaarde is dan dat 40% van het factuurbedrag bij de opgave van de order wordt overgeboekt. Daarna 40% van het factuurbedrag voor het vertrek van de bestelling uit China. De laatste overgebleven 20% is te betalen binnen 8 dagen na aflevering van de bestelling. Alle prijzen op de site zijn verder in Euro, exclusief 21% BTW. en de verzenzendkosten.

Verzending

Alle prijzen op deze website zijn exclusief verzending/transport kosten. Voor alle opdrachten geldt: levering af magazijn naar één adres in Nederland met uitzondering van de verzending naar de  wadden eilanden. Verzendkosten zijn op aanvraag en worden apart opgegeven in de offerte.

Over ons

Heeft u vragen over producten of informatie over of op de site, laat u ons die S.v.p. weten, via 033-433 78 30 of via E-mail: info@allgolf.nl