Allgolf april acties

Allgolf april acties

Allgolf april actie 1

waaronder een Titleist golfballen actie.Titleist Tour Soft golfbal
Vented stormbestendige golf paraplu
Golf of storm paraplu’s

Gedurende de Allgolf april actie weken ontvangt u namelijk bovenop elke 15 dozijn Titleist logo golfballen er één dozijn met het logo er gratis bij. Op zich levert dat al een aardig voordeel op.

Echter, regen- en stormbuien willen onze golfactiviteit nog wel eens verassen. Tijdens de gehele actie periode geeft Allgolf daarom luxe golfparaplu’s weg.

Bij elke bestelling vanaf 180 stuks Titleist logo golfballen, ontvangt u ook een luxe golfparaplu gratis. Automatisch openend en uiteraard stormbestendig.

De beschikbare kleuren van de paraplu zijn wit, marine of zwart. Bestel nú Titleist golfballen en slecht weer is het komend seizoen geen belemmering voor uw rondje golf.

 

Allgolf april actie 2.

2107r draagtas tour

mygolfbag tour bag 2118 Kreuze1

 

mygolfbag custom made golftassen, nú goedkoper.

Ontwerp in april zelf uw custom made golftas en ontvang 10% korting op de aankoop. Deze actie geldt voor alle modellen van mygolfbag draag-, trolley- en tour-tassen. Klik hier en kies welke tas het beste bij u past.

Klik hier voor de productpagina, maar voor meer informatie bel 033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.

Allgolf april actie 3.handdoek-luxe-velours

Velours Tri-Fold handdoek.

Deze mooie 500 grams velours katoenen handdoek de hele april maand met 10% korting. Bestelt u 50 stuks, dan is zelfs de borduurkaart gratis. Leverbaar in 9 kleuren, maar vanaf 100 stuks in 17 kleuren.

Klik hier voor de pagina van de Velours Tri-Fold handdoek, maar voor meer informatie, bel 033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.

 

Allgolf april actie 4.

Heavy Brushed katoenen golfcap

golf-caps

 

Bij de Allgolf april acties mag een cap niet ontbreken, effectief en leuk om te geven.

Deze heavy brushed katoenen cap is verkrijgbaar in blauw, wit, rood en zwart. Waarbij de tussenlaag van de klep van de witte cap ook is uit te voeren in blauw, wit, rood of zwart. De cap biedt ruimte voor meerdere logo’s en koopt u in april met 10% korting.

Klik hier voor de productpagina maar voor meer informatie, bel 033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.

 

 

Allgolf april actie 5.

Triangle Gift PackNIEUW! Het Triangle gift pack.

In dit luxe en milieu vriendelijke gift pack worden 3 golfballen (optioneel) en 10 tees verpakt. Maar de inhoud kan ook worden aangepast met bijvoorbeeld een fraaie pitchfork of markers. Alle items worden bedrukt met het logo. De deksel van de doos wordt in full colour gedrukt wat elke kleur en opdruk mogelijk maakt. De binnenkant van de Triangle is wit.

Ter kennismaking nu 10% korting.

Klik hier voor de productpagina, maar voor meer informatie, bel 033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.