Applifire kledingtas

Applifire brandpreventie

Applifire kiest ook voor mygolfbag custom made golftassen.

Applifire brandpreventie is een professioneel bedrijf gericht op brandpreventie. Met diensten en producten van Applifire worden gebouwen en bouwwerken veiliger. Deze voldoen daarmee ook aan de wet- en regelgeving die geldend is voor passieve bouwkundige brandpreventie. Bij Applifire wordt aan geen detail voorbij gegaan. Zo ook bij de keuze van golftassen waarmee Applifire de golfbaan in gaat. Herkenbare golftassen in huisstijl ontworpen en met een hoge mate van functionaliteit. Er werd gekozen voor de tourtas model 2106 in combinatie met de Club Duffel 2109 kledingtas.

Model 2106.
Applifire brandpreventie

Naast acht grote opbergtassen, onder andere met een koelvak, is de tas special uitgerust met een Silent divider. Elke club is in een divider opgeborgen. Clubs zijn overzichtelijk gerangschikt en daardoor gemakkelijk te vinden. Door elke club in een eigen divider op te bergen heeft u ook geen last van tegen elkaar rammelende golfclubs. In alle rust uw clubs overzichtelijk bij de hand, kunt u uw energie en concentratie focussen op elke slag. Met de mygolfbag is Applifire duidelijk herkenbaar en met een uiterst functionele golftas in de baan.

Club Duffel bag 2109 kledingtas.

De duffel kledingtas is geschikt om golf-kleding en -schoenen in mee te nemen. De golfschoenen worden in een groot apart compartiment opgeborgen. Het materiaal van de kledingtas is ook van hoogwaardig PU leer. Naast het aparte schoenenvak is er ook een apart vak voor benodigde papieren en dergelijke. Verder is de kledingtas in dezelfde kleuren als de goftas leverbaar. Ook de kledingtas is op beide zijden van logo’s, persoonsnaam of teksten te voorzien.

Wanneer gaat uw organisatie met uw custom made golftas de baan in?

Bel 033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl

allgolf promogifts 4 golf