Offerte lijst:

mygolfbag

Custom made golftassen

Een golftas van mygolfbag, met de hand gemaakt. Echt uniek!

Custom made golftassen

De mygolfbag custom made tassen zijn onderscheidende golftassen die met de hand gemaakt worden. Op deze fraaie maatwerk tassen zijn wel 10 plaatsen om logo´s, teksten en ontwerpen te borduren. Denk ook aan een persoonsnaam, landenvlag of website. De belijning van de golftas is in elke kleur uit te voeren, wat voor een mooi contrast kan zorgen met de kleur van tas zelf, welke u uiteraard ook zelf kunt uitkiezen. Er zijn dus heel veel mogelijkheden om een onderscheidende tas te ontwerpen.

Bestelt u voor meerdere teamleden een uniforme maatwerk tas, dan blijft de mogelijkheid bestaan om op iedere tas een eigen persoonsnaam te borduren. De opties zijn legio; de keuze is aan u!

Maatwerk golftassen ideaal!

De custom golftassen van mygolfbag zijn ideaal voor bedrijven en uiteraard ook voor golfclubs. Ieder team kan zich met deze golftas uniform presenteren. Ook op een prijzentafel of als afscheidscadeau is deze maatwerk tas een mooi en persoonlijk cadeau. En voor iedere speler of speelster, die een mooie gepersonaliseerde, maatwerk tas op prijs stelt, is een mygolfbag een mooie eyecatcher.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Bel ons op 033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.

Kies uit diverse materialen, kleuren en modellen.

Er zijn inmiddels meerdere modellen golftassen om uit te kiezen. Naast de draag-, trolley- en tourtassen zijn er tevens kleding- en schoenentassen leverbaar.  Deze worden in dezelfde stijl als de golftas uitgevoerd.

Na uw keuze voor een model golftas, kiest u onder andere uit de verschillende soorten materialen en kleuren. De beschikbare materialen zijn leer, PU leer, glanzend PVC of nylon. Deze materialen zijn ook met elkaar te combineren in één tas. Verder is een tas bijvoorbeeld ook van contrasterende belijning te voorzien (zie de foto hiernaast*). Daardoor is het mogelijk om aan een tas onderscheidende accenten mee te geven. 

Kies nu een mygolfbag en presenteer uzelf, uw bedrijf of team op unieke wijze, elke ronde weer.

Neem contact op voor meer informatieBel 033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.

Foto: Met dank aan Erik Meijer, ex- voetbal international

Opties custom made golftassen

Ontwerp uw eigen golftas

Om een mygolfbag voor u te kunnen ontwerpen, ontvangen we graag de volgende keuzes van u:

Contact

Heeft u nog niet het juiste artikel gevonden? Of heeft u een vraag over één van onze producten? Neem contact met ons op; we geven graag het juiste advies!

Mail naar: info@allgolf.nl of bel 033-4337830.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passend relatiegeschenk leveren.