Benk groep mygolfbag golftassen

De Benk Groep kiest ook voor custom made golftassen van mygolfbag.

De Benk Groep kiest ook voor custom made golftassen van mygolfbag.

De Benk Groep kiest ook voor custom made golftassen van mygolfbag. Niet verwonderlijk omdat dit bedrijf het specialisme in het bloed zit. Zij hebben Allgolf daarom custom made golftassen laten ontwerpen. Er is gekozen voor het mygolfbag model 2106 een professioneel model met veel opbergruimte. Het model is verder aangepast met een 14′ Divider Silent top en waterdichte ritsen. En zijn er op de golftassen meerdere Benk Groep logo’s, het URL adres en ook een persoonsnaam geborduurd. De witte tassen met een subtiel blauwe belijning zijn zo herkenbare en functionele golftassen. Maar vooral ook representatieve golftassen.

Allgolf levert zowel gepersonaliseerde als custom made golftassen.

Gepersonaliseerde en custom made golftassen zijn op vele golfbanen te zien. Van golfmerk tassen met een persoonsnaam of als compleet custom made model. Dat soort golftassen zijn inzetbaar voor verkoopacties, showmodel, de prijzentafel, afscheidscadeau of als representatieve bedrijfsuiting.

Specialisme op zakelijke telefonie en IT.

De beste internet oplossing voor een organisatie? Overstappen op werken in de cloud? Een ijzersterk netwerk? Veranderen van telefoonprovider? Gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van internet-, telecom-, ICT-, cloud- en beveiligingsoplossingen voor de zakelijke markt? Ttrack & trace en support?

Maak kennis met de Benk Groep.

Tien jaar geleden richten Mels van Bilderbeek en Sander Koppers Benk Telecom Solutions op. Een start op het gebied van zakelijke telefonie. Maar die doelstelling echter werd al snel achterhaald en bijgesteld. De heren wilden verder en klanten ook een totaalpakket aanbieden. Dat betekende echter wel dat er veel technische kennis in huis gehaald moest worden. Door toetreding met Kevin van Doorn, de specialist op het gebied van IT en Bram Bos tot de directie werd de gewenste technische kennis verworven. Onder de leiding van dit viermanschap is de Benk Groep uitgegroeid tot dé specialist voor Zakelijke Telefonie én ook op IT. Een landelijke speler met kantoren in Eindhoven, Nijmegen en Middelburg. Maak kennis met de Benk Groep.

Benk Groep mygolfbag Benk Groep custom mygolfbag Benk Groep mygolfbagMvB

Heeft u belangstelling voor een gepersonaliseerde of een custom made golftas? Bel dan met 033 433 78 30 of mail naar verkoop@allgolf.nl. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Logo Allgolf