Informatie over logo-, druk-, borduurmateriaal

Informatie Digitale documenten voor drukwerk.

Het gemakkelijkst stuurt u digitale documenten naar info@allgolf.nl. Goed bruikbare bestanden zijn onder andere Adobe Illustrator A1, EPS, JPEG of PDF. documenten. Maar wel minimaal in 300DPI kwaliteit. Geef daarnaast ook de juiste Pantone kleuren op. Als de documenten niet drukwerk gereed zijn worden daarom soms ook extra instelkosten berekend.

Bestelhoeveelheden

Informatie over het aantal te bestellen golfballen en accessoires e.a.

Golfbal fabrikanten bedrukken normaal gesproken vanaf minimaal 12 of 15 dozijnen. Voor golfaccessoires, golfkleding en business gifts gelden de bij de artikelen opgegeven besteleenheden. Maar gaat het om kleinere aantallen, neem daarvoor contact met ons op. Daarna kunnen wij zien of dat mogelijk is. Voor informatie bel naar 033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.

Levertijden

De levertijd voor golfballen met logo is afhankelijk van het merk, maar normaal tussen 7 tot 15 dagen. Weliswaar vanaf het akkoord op de geleverde digitale drukproef. Echter voor golf-gifts gelden per artikel andere levertijden. Maar in de meeste gevallen is de levertijd 15 werkdagen vanaf het akkoord op de drukwerk proef of op de borduurkaart is gegeven. Een spoed opdracht is ook mogelijk maar neem daarvoor contact met ons op. Wij kunnen daarna zien of er een kortere levertijd mogelijk is.

Voor meer informatie bel 033 43 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.

Hoe plaats ik een bestelling?

Een bestelling kan worden opgegeven via de website. Maar ook via e-mail of telefonisch. Echter bij een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Betaalcondities

Voor betalingen van bestellingen geldt normaal dat het factuurbedrag binnen 21 dagen na opgave van de order op onze bankrekening is bijgeschreven. Voor betaling via Paypal wil betalen, neem dan S.v.p. contact met ons op via 033-4337830 of via info@allgolf.nl. Voor custom made artikelen geproduceerd in China gelden andere voorwaarden. De betaalvoorwaarde daarvoor is dat 40% van het factuurbedrag bij de opgave van de order wordt overgeboekt. Daarna 40% van het factuurbedrag voor het vertrek van de bestelling uit China. De laatste overgebleven 20% is te betalen binnen 8 dagen na aflevering van de bestelling. Alle prijzen op de site zijn verder in Euro maar exclusief 21% BTW. en de verzend kosten.

Verzending

Alle prijzen op deze website zijn exclusief verzending en transport kosten. Voor alle opdrachten geldt levering af magazijn naar één adres in Nederland met uitzondering van de verzending naar de  wadden eilanden. Verzendkosten zijn op aanvraag en worden apart opgegeven in de offerte.

Over ons

Heeft u vragen over producten of informatie over of op de site, laat u ons die S.v.p. weten via 033-433 78 30 of via E-mail: info@allgolf.nl