Ontwerp een custom made paraplu

Ontwerp een custom made paraplu

Ontwerp een custom made paraplu

Ontwerp een custom made of ook wel maatwerk paraplu biedt veel mogelijkheden om een bijzondere paraplu te creeeren. Met een maatwerk paraplu kunt u uw eigen ideeën realiseren. Of het nu om een telescopische, wandel- of stads of grote storm-paraplu gaat. Door middel van de diverse maatwerk opties creëert u een ingetogen, creatieve, uitbundige of actiematige paraplu.

Storm paraplu’s

Storm paraplu’s beschermen met gemak twee personen tegen de extreemste weer- en wind-omstandigheden. Het frame, de ribben, steel en het doek zijn licht maar zeer sterk. Daardoor kan de paraplu de krachten van windvlagen en zware stormbuien aan. Onder andere door de ventilatiesleuven in het doek worden windvlagen simpel afgevoerd. Het parapludoek kan daarmee de slechtste weersomstandigheden aan en het klapt niet om. Door het tweedelige doek (vented) van de paraplu leent een stormparaplu zich ook voor elke artistieke invulling. Onder andere door het gebruik van maatwerk opties, is een paraplu met oneindig veel mogelijkheden te creëren. Koop kwalitatieve paraplu’s ook voor uw organisatie. Een herkenbaar, representatief en een gewaardeerd geschenk is het gevolg.

Custom made paraplu’s worden in China gemaakt. Afhankelijk van de transport keuze naar Europa is een levertijd vanaf 6 weken mogelijk.