Ook voor Walraven Sax ontwierp Allgolf een mygolfbag.

AIX custom made golftasgolftas zijkant

AIX koos voor model 2100 van de mygolfbag collectie.

Allgolf werd verzocht een golftas ontwerpen voor AIX ROSÉ wijnen, gedistribueerd door de firma Walraven Sax. Met de klant werd gekozen voor een grote Tourtas model 2100 uit het mygolfbag programma. Naast huisstijl en kleurstelling werd gevraagd het AIX logo duidelijk tot uiting te laten komen. Verder ook om een persoonsnaam en de URL voor AIX ROSÉ op de tas weer te geven. Met de klant werd gekozen voor een grote Tourtas model 2100 uit het mygolfbag programma. Het uiteindelijke resultaat werd een stoere golftas, maar waarmee AIX ROSÉ op elke golfcourse op representatieve wijze “aanwezig” is.

De reactie van Walraven Sax op het het geproduceerde model,                                                                                                    Wij zijn zeer tevreden!! Heel erg bedankt voor alle moeite welke Allgolf er in heeft gestoken.        

ROSÉ WIJNEN onder Nederlandse leiding.

ROSE WIJNEN

 AIX ROSÉ wijnen worden gemaakt door Eric Kurver, een Nederlander die zich 10 jaar geleden in Frankrijk vestigde. Als wijnliefhebber besloot hij zijn eigen wijndomein in de Provence te kopen. Hij gaf het de naam Domaine Saint AIX. Van druiven van deze wijngaarden maakt hij AIX rosé. AIX is het resultaat van passie en toewijding. Het is inmiddels één van de meest populaire en meest bekroonde Provence rosé’s van de afgelopen jaren. 

Voor de wijnliefhebbers onder ons de smaakbeleving van AIX ROSÉ. AIX ROSÉ biedt stijlvolle tonen van bloemen, watermeloen en aarbeien in een heldere levendige, pure stijl met een medium tot lichte body. Deze perfect doordrinkbare rosé is moeilijk te weerstaan.      

 Voor meer informatie over custom made golftassen van mygolfbag, kies bij Allgolf uit de vele modellen

Voor informatie bel: 00 31 33 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.