Rembrandt paraplu

Rembrandt Fusies & Overnames.

Rembrandt Fusies & Overnames is een zelfstandig maar onafhankelijk onderdeel van de Rabobank. Een onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in de koop en  verkoop van ondernemingen. Zij begeleiden eigenaren van grote en middelgrote (familie)bedrijven die een oplossing zoeken voor hun opvolging. Echter ook ambitieuze ondernemers met uitbreidingsplannen.

Relatie paraplu.

Zo onderscheidend en professioneel denkt Rembrandt Fusies en Overnames ook over relatie geschenken. Men vond bij de Promoparaplu collectie van Allgolf de juiste uitdaging. Zij vroegen ons een grote onderscheidende paraplu in huisstijl te ontwerpen.

Vented paraplu.

Het werd een grote op maat gemaakte Vented paraplu. De overspanning van de paraplu bedraagt één meter vijftig. Met speciaal sterk en scheurvrij paraplu doek. En verder met een frame van lichte kunststof materialen.  De paraplu is ook uitgerust met een automatisch openend systeem. Naast de mooie en onderscheidende uitstraling is de paraplu echter ook bestand tegen zware onweersbuien en windvlagen. En.., is de paraplu groot genoeg om twee personen tegen slecht weer te beschermen. Het is een succesvolle uitvoering geworden, gezien de derde opeenvolgende productie van de paraplu.

Prijzen van custom made golfparaplu’s van Promoparaplu starten al vanaf € 9,95 bij afname van 500 stuks..

Voor meer informatie over op maat gemaakte promoparaplu’s, bel 033 433 78 32 of mail naar info@allgolf.nl.