Offerte lijst:
wmp golfbal

Wealth Management Partners bestelt onder andere bedrukte golfballen bij Allgolf.

Wealth Management Partners (WMP) is een belangrijke vermogensbeheerder met kantoren in Nederland en Zwitserland. Tijdens een rondje golf zijn ook zakelijke problematieken nog al eens onderwerp van gesprek. Daarom zijn er voor relaties van WMP practische golfgifts beschikbaar. Wealth Management Partners bestelt onder andere bedrukte golfballen bij Allgolf. Maar bovendien ook pitchforken, golfcaps en groove claeners. Vanwege (on)mogelijke weersomstandigheden worden er ook twee paraplu modellen in het relatiepakket opgenomen. Niet alleen om regenbuien, maar ook om aan warme zomerdagen het hoofd te beiden. Vandaar dat er voor buitensporten een grote storm of golfparaplu beschikbaar is. Voor meer “stadse” zaken is er een compacte stadsparaplu voor handen. Verder worden alle relatiegeschenken bedrukt of geborduurd met het WMP logo en/of uitgevoerd in de huisstijl. Wealth Management Partners, uit daarmee de waardering voor haar relaties.

Allgolf, meer dan golfballen bedrukken.

Allgolf is leverancier van alle grote golfmerken. Bijvoorbeeld laat Allgolf bij de golffabrikanten alle golfballen bedrukken. Daarmee kiest Allgolf voor de nieuwste golfballen en het beste drukresultaat. Golfbalfabrikanten beschikken namelijk over actuele machineparken en maken gebruik van industriële inkten. Het resultaat is een langdurige houdbaarheid van drukwerk op de golfballen. Echter levert Allgolf meer dan alleen bedrukte golfballen. Het programma bestaat uit een brede collectie golfartikelen voor het bedrijfsleven. Golf-tassen, –bagtags, –handschoenen, –caps, –handdoeken of –paraplu’s worden geheel aan de huisstijl aangepast. Maar ook artikelen zoals golf-tees, pitchforken, cap clips, markers, kunnen met een logo of tekst worden bedrukt of geborduurd. De mogelijkheden om ook voor een apart golfrelatiegeschenk te kiezen zijn groot. Wilt u laten zien dat u uw relaties waardeert? Doe als Wealth Management Partners en kies bij voor Allgolf.

Wealth Management Partners golfparaplu

Weath Management Partners
WMP paraplu met winddoorvoer in huisstijl kleuren
Extra breed sluitbandje met tekst en afwerking met blauw lint langs de rand van het parapludoek

De golfparaplu, een samenwerking tussen Allgolf en Promoparaplu.eu, wordt verfraaid door middel van een aantal opties. Zo is er een tweede doek in de top. Waardoor windvlagen door sleuven zullen worden afgevoerd en de paraplu niet omklapt. Het parapludoek heeft de huiskleuren van Wealth Management Partners. En wordt de paraplu automatisch geopend door een in de greep weggewerkte drukkop. Verder is er een extra brede sluitband met voldoende ruimte om een tekst te drukken. En in de greep onderop de paraplu wordt het Wealth logo gedrukt. Maar ook is er een speciaal lint, in de blauwe huiskleur, langs de rand van het parapludoek. Al met al een functionele paraplu. Door het toepasen van diverse opties, is het een luxe en gewaardeerd relatiegeschenk.

Maak kennis met Wealth Management Partners

Wealth Management Partners bestaat uit een team van ruim 30 professionals en is gespecialiseerd in het onafhankelijk en gestructureerd beheren van vermogens voor ondernemers, families en maatschappelijke organisaties. WMP, met kantoren in Amstelveen en Zürich, is opgericht in 2004 en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende vermogensbeheerder met ruim € 2,2 miljard onder beheer. Maak kennis met WMP via www.wmp.nl.

WMP-Verniewers
WMP-Verniewers

Een gepersonaliseerd golfartikel, handgemaakte golftas(sen), golfhandschoenen of compleet bedrukte golfparaplu’s? Bel dan met 033 433 78 30 of mail naar verkoop@allgolf.nl.

Logo Allgolf