golfballen bedrukken

Alles over golfballen bedrukken

Dit zijn de mogelijkheden

Drukoppervlak

1 logo

2 logo's

Logo en tekst

Golfballen bedrukken en verpakken

hierbij treft u informatie voor als u golfballen wilt laten bedrukkenAllereerst laat Allgolf de golfballen door de betreffende golffabrikant bedrukken. Door middel van state of art machine parken en het gebruik van industriële inkten leveren de golffabrikanten het scherpste drukwerk. En zeker zo belangrijk: het drukwerk hecht zo het langst op de bal. Het gaat dan met name om de merken:  Titleist. Callaway. Pinnacle. Wilson. Srixon. Bridgestone of Taylor Made golfballen. Voor het bedrukken van golfballen hanteren zij wel minimale besteleenheden. Voor populaire ballen gaat dat doorgaans om 180 stuks (12 verpakkingen van 15 stuks). Voor de duurdere typen gaat het om 144 stuks (12 verpakkingen van 12 stuks). Na het bedrukken worden 3 golfballen in een doosje verpakt en daarna  worden 4 of 5 doosjes ingepakt in een overdoos van 12 of 15 stuks.

Levertijd van bedrukte golfballen

Golfballen bedrukken duurt, afhankelijk van het merk, doorgaans tussen de 7 tot 15 dagen. Dat is berekend vanaf  uw accoord op de digitale proef welke vooraf ter controle wordt toegestuurd. Spoedorders zijn ook mogelijk en kunnen normaal gesproken binnen 5 werkdagen worden geleverd. Omdat snelheid voor een spoedorder belangrijk is, belt u daarvoor met 033-433 78 30. 

De bezorging van bestellingen worden uitgevoerd door TNT Express of in bepaalde gevallen door Post.nlDPD of UPS. Verzonden bestellingen zijn te traceren via het betreffende track en trace systeem.

Digitale drukproef golfballen bedrukken

Voordat golfballen worden bedrukt, levert de betreffende fabrikant eerst een digitale drukproef. Bij een opdracht is dat gratis. Op de proef wordt de afbeelding op formaat, maar soms ook vergroot afgebeeld. Verder worden ook de gebruikte Pantone kleurcodes opgegeven. Op de proef kan dan niet alleen het logo, maar ook de spelling van een tekst worden gecontroleerd. Om een digitale proef op te maken zijn echter wel bruikbare bestanden nodig zoals bijvoorbeeld:

Pas nadat de digitale proef door u is goedgekeurd, worden de golfballen bedrukt. Heeft u vragen over de Pantone kleurcodes of kwaliteit van de bestanden? Neem contact met ons op; wij geven graag een goed advies.

Contact

Heeft u nog niet het juiste artikel gevonden? Of heeft u een vraag over één van onze producten? Neem contact met ons op, we geven graag het juiste advies!

Mail naar: info@allgolf.nl of bel 033-4337830.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passend relatiegeschenk leveren.