Alles over golfballen bedrukken

Dit zijn de mogelijkheden.
  • drukoppervlak

    Vormen van logo weergave

  • 1 logo

  • 2 logo's

  • Logo en tekst

Golfballen bedrukken en verpakken.

Met alles over golfballen bedrukken, is bedoeld die informatie welke bij een opdracht voor het bedrukken van golfballen speelt. Allgolf laat golfballen van de volgende merken Titleist golfballen. Callawaygolfballen. Pinnacle golfballen. Wilson golfballen. Srixon golfballen. Bridgestone golfballen bij de betreffende fabrikant bedrukken. Door gebruik te maken van industriële inkten en state of art machine parken leveren de golffabrikanten het beste drukwerk. Maar zeker net zo belangrijk: logo’s van golfbalfabrikanten blijven het langst zichtbaar. Voor het bedrukken van golfballen gelden verder minimale besteleenheden. Voor populaire ballen is dat in doorsnee 180 stuks (12verpakkingen van 15 stuks). Maar voor de duurdere typen is dat 144 stuks (12 verpakkingen van 12 stuks). Na het bedrukken worden de golfballen in doosjes met 3 golfballen en daarna in een overdoos van 12 of 15 stuks verpakt.

golfballen bedrukken Titleist ProV 1 golfbal

golfballen bedrukken logoproef digitale proef

Digitale drukproef voor bedrukte golfballen.

Vooraf van het bedrukken van golfballen, levert de betreffende fabrikant eerst een digitale drukproef. Daarin wordt de afbeelding op formaat weergegeven. Maar ook de gebruikte Pantone kleurcodes. Verder kan op de digitale proef naast het logo ook de spelling van tekst worden gecontroleerd. Om een digtale proef op te maken moeten echter bruikbare bestanden worden geleverd. Dat zijn onder andere Adobe Illustrator A1, EPS, JPEG of PDF. documenten. Maar allemaal wel minimaal in een 300DPI kwaliteit. En voor de juiste weergave van de kleuren zijn ook de Pantone kleur codes noodzakelijk. Nadat een digitale proef door de klant is goedgekeurd, worden de golfballen pas bedrukt.

Meer informatie over bedrukken van golfballen

Levertijd van bedrukte golfballen.

Golfballen bedrukken duurt afhankelijk van het merk in doorsnee tussen de 7 tot 15 dagen. Echter wel vanaf het akkoord op een digitale proef welke vooraf ter controle wordt toegestuurd. Spoedorders zijn ook mogelijk en kunnen normaal gesproken binnen 5 werkdagen worden geleverd. Omdat snelheid voor en spoedorder belangrijk is belt u daarvoor met 033 433 78 30. 

De bezorging van bestellingen worden uitgevoerd door TNT Express of in voorkomende gevallen door Post.nlDPD of UPS en zijn te traceren via het betreffende track en trace systeem.

Allgolf voor one stop shopping.

Allgolf levert niet alleen bedrukte golfballen maar ook golfhanddoekenGolfcapsPitchforkenSchoenentassenGolftees en markersGolfhandschoenen en –tassen enz.. Golfballen bedrukken met één logo of beeldmerk op één kant of bijvoorbeeld met twee logo’s of teksten op twee kanten. Maar er zijn ook mogelijkheden om golfballen te bedrukken met drie logo’s! Lees meer. TIP! Handig om via een extra opdruk een internetadres of een extra logo te plaatsen. Net als de eerste opdruk worden ook extra bedrukkingen in meer kleuren gedrukt.

Informatie.

Voor andere artikelen zijn ook diverse opvallende borduur en print mogelijkheden beschikbaar. Voor de presentatie van een bedrijf, vereniging of merk verzorgt Allgolf de producten, uiteraard bedrukt of geborduurd met de juiste logo’s of ontwerpen.