Offerte lijst:

golfballen bedrukken

Alles over golfballen bedrukken

Dit zijn de mogelijkheden

Drukoppervlak

1 logo

2 logo's

Logo en tekst

Golfballen bedrukken en verpakken

Informatie welke bij een opdracht voor het bedrukken van golfballen speelt. Allereerst laat Allgolf de golfballen bij de betreffende golffabrikant bedrukken. Door middel van de state of art machine parken en het gebruik van industriële inkten leveren de golffabrikanten het scherpste drukwerk. Maar zeker zo belangrijk: ook het drukwerk door golfbal fabrikanten blijft het  langst op de bal zichtbaar. Het gaat dan met name om de merken:  Titleist. Callaway. Pinnacle. Wilson. Srixon. Bridgestone. Voor het bedrukken van golfballen hanteren zij verder wel minimale besteleenheden. Voor populaire ballen gaat dat in doorsnee om 180 stuks (12verpakkingen van 15 stuks). Maar voor de duurdere typen gaat het om 144 stuks (12 verpakkingen van 12 stuks). Na het bedrukken worden 3 golfballen in een doosje verpakt en daarna  worden 4 of 5 doosjes ingepakt in een overdoos van 12 of 15 stuks.

Levertijd van bedrukte golfballen

Golfballen bedrukken duurt afhankelijk van het merk in doorsnee tussen de 7 tot 15 dagen. Echter wel vanaf het akkoord op een digitale proef welke vooraf ter controle wordt toegestuurd. Spoedorders zijn ook mogelijk en kunnen normaal gesproken binnen 5 werkdagen worden geleverd. Omdat snelheid voor en spoedorder belangrijk is belt u daarvoor met 033 433 78 30. 

De bezorging van bestellingen worden uitgevoerd door TNT Express of in voorkomende gevallen door Post.nlDPD of UPS. Daardoor zijn bestellingen te traceren via het betreffende track en trace systeem.

Digitale drukproef golfballen bedrukken

Voordat golfballen worden bedrukt, levert de betreffende fabrikant eerst een digitale drukproef. Bij een opdracht is dat gratis. Op de proef wordt de afbeelding op formaat, maar soms ook vergroot afgebeeld. Verder worden ook de gebruikte Pantone (kleurcodes) opgegeven. Op de proef kan dan niet alleen het logo, maar ook de spelling van een tekst worden gecontroleerd. Om een digitale proef op te maken zijn echter wel bruikbare bestanden nodig zoals bijvoorbeeld:

Nadat de digitale proef door u is goedgekeurd, worden de golfballen pas bedrukt. Heeft u vragen over de Pantone kleur codes of kwaliteit van de documenten? Neem contact met ons op. Wij geven graag en goed advies.

Contact

Heeft u nog niet het juiste artikel gevonden? Of heeft u een vraag over één van onze producten? Neem contact met ons op, we geven graag het juiste advies!

mail naar: info@allgolf.nl of bel 033-4337830.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passend relatiegeschenk leveren.