Allgolf

De juiste afslagplaats voor uw golfaccessoires!

Allgolf is dé specialist in golfrelatiegeschenken en golfaccessoires. Bij ons vindt u gepersonaliseerde of bedrukte golfballen, golf gifts, en overige accessoires. In 2007 heeft de familie Brinkman een vorm van import en distributie van golfaccessoires opgezet onder de naam Allgolf. In de jaren daarna is de golfsport alleen maar populairder geworden. Wij verzorgen graag uw unieke golf relatiegeschenken. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 033-4337830 of info@allgolf.nl.

Informatie over logo-, druk-, borduurmateriaal

Aanleveren van digitale bestanden voor druk- en borduurwerk.

Informatie over goed bruikbare bestanden ter voorbereiding van druk- en borduurwerk.

Voor het bedrukken van golfballen levert de betreffende fabrikant eerst een gratis digitale drukproef. Daarin wordt de afbeelding op formaat, maar ook vergroot, in de juiste Pantone kleurcodes afgebeeld. Op de proef kan zowel het logo als de spelling van een tekst worden gecontroleerd. Om een digitale proef op te maken, zijn bruikbare bestanden nodig zoals:

Pas nadat de digitale proef door u is goedgekeurd, worden de golfballen bedrukt. Heeft u vragen over de Pantone kleurcodes of kwaliteit van de bestanden? Neem contact met ons op; wij geven graag het juiste advies.

Bestelhoeveelheden

Aantallen te bestellen golfballen en accessoires

Golfbalfabrikanten bedrukken normaal gesproken golfballen vanaf 144 of 180 stuks. Voor golfaccessoires, golfkleding en business gifts gelden de bij de artikelen opgegeven besteleenheden. Gaat het om kleinere aantallen, neem daarvoor contact met ons op; dan gaan wij na wat de mogelijkheden zijn. Voor informatie daarover bel naar 033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.

Levertijden

De levertijd voor golfballen met een logo is afhankelijk van het merk, maar normaal gesproken is dit tussen de 7 en 15 dagen. Dit is berekend vanaf uw akkoord op de vooraf geleverde digitale drukproef. Voor golf gifts gelden per artikel andere levertijden. In de meeste gevallen is dit tussen de 2 en 3 weken. Hiervoor geldt ook dat die termijn in gaat, nadat uw akkoord op de drukwerkproef of op de borduurkaart is gegeven. Een spoedopdracht is ook mogelijk; bel daarvoor naar 033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl. Wij kunnen dan nagaan welke levertijd mogelijk is.

Hoe plaats ik een bestelling?

U kunt uw bestelling opgeven via de website, maar u kunt ons uiteraard ook bellen op 033-4337830 of mailen naar info@allgolf.nl. Bij de opgave van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Betaalcondities

Voor betalingen van bestellingen geldt dat het factuurbedrag binnen 21 dagen na opgave van de order op onze bankrekening is bijgeschreven. Voor betalingen via Paypal kunt u contact met ons opnemen via 033-4337830 of via info@allgolf.nl. Voor custom made artikelen geproduceerd in China gelden andere voorwaarden. Informeer bij ons naar de bijzonderheden. Alle prijzen op de site zijn in euro’s, exclusief 21% BTW en verzendkosten.

Verzending

Alle prijzen op deze website zijn exclusief verzendkosten. Voor alle opdrachten geldt levering af magazijn naar één adres in Nederland, met uitzondering van de verzending naar de Waddeneilanden. Verzendkosten zijn op aanvraag en worden apart opgegeven in de offerte.

Contact

Heeft u vragen over één van onze producten? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Komt u liever langs om onze uitgebreide collectie van dichtbij te bekijken? Maak direct een afspraak

Bereikbaarheid tijdens kantooruren:
Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.