Golfballen. Nú Titleist actie!

Golfballen bedrukken.

Nú GRATIS Titleist bedrukte golfballen bij een Titleist golfballen order!

15 + 1


Bestel nu 15 dozijn en ontvang 1 dozijn geheel GRATIS

30 + 2


Bestel nu 30 dozijn en ontvang 2 dozijn geheel GRATIS

45 + 3


Bestel nu 45 dozijn en ontvang 3 dozijn geheel GRATIS

60 + 4


Bestel nu 60 dozijn en ontvang 4 dozijn geheel GRATIS

75 + 5


Bestel nu 75 dozijn en ontvang 5 dozijn geheel GRATIS

90 + 6


Bestel nu 90 dozijn en ontvang 6 dozijn geheel GRATIS

Golfballen bedrukken met golfballen van

Bedrukken van golfballen?

Dit zijn de mogelijkheden.
  • drukoppervlak

    Vormen van logo weergave

  • 1 logo

  • 2 logo's

  • Logo en tekst

Golfballen bestellen?

Bedrukte golfballen van alle volgende merken Titleist golfballen. Callaway golfballen. Pinnacle golfballen. Wilson golfballen. Srixon golfballen. Bridgestone golfballen laten wij de betreffende fabrikant de golfballen bedrukken. Door inzet van industriële inkten en state of art machine parken drukken zij het beste drukwerk en blijven logo’s lang zichtbaar. Voor bedrukte golfballen gelden minimale besteleenheden. Voor populaire ballen is dat in doorsnee 180 stuks (12verpakkingen van 15 stuks). Maar voor de duurdere typen is dat 144 stuks (12 verpakkingen van 12 stuks). Na het bedrukken worden de golfballen in doosjes met 3 golfballen en daarna in de overdoos van 12 stuks verpakt.

 

golfballen bedrukken Titleist ProV 1 golfbal

golfballen bedrukken logoproef digitale proef

Digitale drukproef golfballen bedrukken

Vooraf aan golfballen bedrukken, levert de betreffende fabrikant eerst een digitale drukproef. Daarin wordt de afbeelding op formaat weergegeven. Maar ook de PMS codes. Verder kan op de proef ook het logo of de spelling van tekst worden gecontroleerd. Voor de proef zijn echter bruikbare bestanden nodig. Dat zijn onder andere Adobe Illustrator A1, EPS, JPEG of PDF. documenten. Maar wel minimaal in een 300DPI kwaliteit. Met daarbij ook de opgave van de Pantone kleuren. Nadat de digitale proef is goedgekeurd worden de golfballen bedrukt bij de betreffende fabrikant.

Meer informatie over bedrukken van golfballen

Levertijd golfballen bedrukken

Golfballen bedrukken duurt afhankelijk van het merk in doorsnee tussen de 7 tot 15 dagen. Maar wel na het akkoord op een digitale proef welke echter vooraf ter controle wordt toegestuurd. Spoedorders zijn echter mogelijk en kunnen normaal gesproken ook binnen 5 werkdagen worden geleverd. Omdat snelheid voor en spoedorder belangrijk is belt u nu met 033 433 78 30. 

De afleveringen van bestellingen worden uitgevoerd door TNT Expresse, of in voorkomende gevallen door DPD of UPS.

Allgolf voor one stop shopping.

Allgolf levert niet alleen bedrukte golfballen maar ook golfhanddoeken. Golfcaps. Pitchforken. Schoenentassen. Golftees en markers. Golfhandschoenen en –tassen enz.. Golfballen bedrukken met één logo of beeldmerk op één kant of bijvoorbeeld met twee logo’s of teksten op twee kanten. Maar er zijn ook mogelijkheden om golfballen te bedrukken met drie logo’s! Lees meer. TIP! Handig om via een extra opdruk een internetadres of een extra logo te plaatsen. Net als de eerste opdruk worden ook extra bedrukkingen in meer kleuren gedrukt.

Informatie.

Voor de andere artikelen zijn ook diverse opvallende borduur en print mogelijkheden beschikbaar. Voor een goede presentatie van een bedrijf, vereniging of merk verzorgt Allgolf de producten, uiteraard bedrukt of geborduurd met het juiste logo of ontwerp.