golfballen bedrukken

Golfballen

Allgolf levert golfballen uit de programma’s van de bekende golfbal merken en voorziet deze met uw bedrukking. Het gaat onder andere om de merken: TitleistPinnacleCallawayWilsonSrixon, Bridgestone of TaylorMade golfballen. Staat uw merk er niet bij, laat ons dat dan weten. Bekijk de programma’s ook onder de bedrukking mogelijkheden.

TITLEIST GOLFBALLEN

Vanaf €1,72 per bal

CALLAWAY GOLFBALLEN

Vanaf €1,52 per bal >>

Pinnacle Soft

PINNACLE GOLFBALLEN

Vanaf €0,96 per bal >>

WILSON GOLFBALLEN

Vanaf €0,87 per bal >>

srixon soft feel

SRIXON GOLFBALLEN

Vanaf €1,26 per bal >>

BRIDGESTONE GOLFBALLEN

Vanaf €1,90 per bal >>

TaylorMade TP5

TAYLORMADE GOLFBALLEN

Vanaf €0,87 per bal >>

VERPAKKINGEN

Vanaf €1,25 per doosje >>

Bedrukken van golfballen

Dit zijn de mogelijkheden.

Drukoppervlak

1 logo

2 logo's

Logo en tekst

Golfballen bedrukken

Bij Allgolf zijn de bekende golfbalmerken verkrijgbaar met uw bedrukking. Allgolf levert onder andere de merken: Titleist, Pinnacle, Callaway, Wilson, Srixon of Bridgestone. Staat uw merk er niet bij, laat ons dat dan weten. Bekijk ons aanbod en bekijk de bedrukkingsmogelijkheden.

Welke golfbal zoekt u?

Één van de moeilijkste keuzes voor een golfdag is de keuze voor de golfbal. Komen er minder ervaren golfspelers, kies dan voor Pinnacle of Wilson Ultra golfballen. Worden er op de golfcourse belangrijke zaken gedaan met bijvoorbeeld buitenlandse relaties, kies dan voor een Titleist ProV1, Titleist AVX of Callaway Chrome golfbal.  Betreft het een groep fanatieke golfspelers dan bieden Srixon, Wilson of Bridgestone uitstekende golfballen. Elke relatie- of golfdag kent zo een eigen doelgroep. Bent u niet zeker van de keuze? Bij Allgolf geven wij u graag een goed advies.

Digitale drukproef golfballen bedrukken

Voor het bedrukken van golfballen levert de betreffende fabrikant eerst een gratis digitale drukproef aan. Daarin wordt de afbeelding op formaat, maar soms ook vergroot afgebeeld. Verder staan op de proef ook de gebruikte Pantone kleurcodes. Op die manier kan dan het logo, de spelling van een tekst, maar ook het kleurgebruik worden gecontroleerd. Voor een digitale proef zijn bruikbare bestanden nodig zoals bijvoorbeeld:

Pas nadat de digitale proef door u is goedgekeurd, worden de golfballen bedrukt. Heeft u vragen over de Pantone kleurcodes of kwaliteit van de bestanden? Neem contact met ons op; wij geven graag een goed advies.

Contact

Heeft u nog niet het juiste artikel gevonden? Of heeft u een vraag over één van onze producten? Neem contact met ons op, we geven graag een goed advies!

Mail naar: info@allgolf.nl of bel 033-4337830.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij veelal een passend relatiegeschenk leveren.