Allgolf

Golf gift sets

Combinaties van artikelen zijn onder andere terug te vinden bij de gift sets. Bijvoorbeeld een verpakking met golfballen, tees, markers, pitchfork of potlood. Een gift set met golfballen, een handdoek en tees is bijvoorbeeld een gewilde combinatie. De inhoud van een gift is echter variabel en naar persoonlijke keuze aan te passen. Verder is vrijwel elk artikel van een logo of drukwerk te voorzien.

Flix gift box

Bekijk producten

Flix Tin pack

Bekijk producten

Goody bag

Bekijk producten

Pillow pack

Bekijk producten

Presentatie boxen

Bekijk producten

Tin pack

Bekijk producten

Alles wat u geeft in een prachtige set

Golfaccessoires zijn het leukst om als gift set te geven. Zo geeft u meerdere golfartikelen in één keer. Zoals bijvoorbeeld tees, pitchforks en ballen. Verras uw golfrelatie ook met een productieve gift set, uniek bedrukt met uw logo.

Gift sets bedrukken

Combinaties van artikelen zijn onder andere terug te vinden in de gift sets. Bijvoorbeeld een verpakking met golfballen, tees, markers, pitchfork of potlood. Een gift set waarin golfballen, een handdoek en tees zijn verpakt, is een gewilde set. De inhoud van gift sets en/of tubes zijn variabel en op verzoek aan te passen. Elk artikel is meestal van een logo of drukwerk te voorzien.

Contact

Heeft u het artikel waarnaar u op zoek bent nog niet gevonden? Of heeft u een vraag over één van onze artikelen? Neem contact met ons op; we geven u graag een goed advies!

Mail naar: info@allgolf.nl of bel 033-4337830.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passend relatiegeschenk leveren.