Bridgestone Tour B RX

 3,25

✔ Kleur bal: Wit
✔ Bedrukking: tot 4 kleuren of in full color
✔ Instelkosten: 1-2 kleuren € 30,- , 3-5 kleuren € 50,-
✔ Verpakt per dozijn in een omdoos waarin 4 doosjes met 3 golfballen.
✔ Drukformaten: rechthoek 28×10 mm, rond 25  mm, vierkant 18×18 mm
✔ Levertijd: 10-14 dagen na akkoord op de digitale proef.

Aantal 144 288 576 1152
Prijs 3,25 3,15 3,10 3,05
2e logo 0,25 0,25 0,25 0,25

 

Informatie 

  • Prijzen per stuk en exclusief BTW
  • Levering tussen 10 tot 15 werkdagen
  • Vragen? Bel ons: 033 433 78 30
Allgolf custom golfaccessoires

Bridgestone Tour B RX – Lengte en Nauwkeurigheid

Ervaar hoe het voelt om het beslissende voordeel in golfwedstrijden te hebben door meer lengte en meer nauwkeurigheid. De concurrentie voor zijn en om de nauwkeurigheid te hebben om de fairway te bereiken.

De bovengemiddelde lengte van de Tour B RX wordt bereikt door een hogere balsnelheid. Dit is het resultaat van de gepatenteerde kern en verbeterde aerodynamica. De kern, die geleidelijk van binnen naar buiten verhardt, zorgt voor een betere versnelling en neemt ook minder laterale spin aan voor meer richtingsnauwkeurigheid.

De Bridgestone Tour BRX golfbal geeft je zekerheid van tee tot green. Deze golfbal zorgt voor meer dan gemiddeld lange slagen, met behoud van precisie. Een versterkte, naadloze cover en 338 Dual dimple-patroon zorgen voor minder zijwaarts spin effect: meer precieze slagen!

Het overkoepelende merk TOUR B is het officiële tourmerk van het huis Bridgestone Golf. Tourgolfballen en tourgolfclubs ontwikkeld in nauwe samenwerking met tourspelers en gebruikt tijdens de tour.

Deze Bridgestone Tour B RX golfballen bedrukken wij voor jou t/m 4 pantone-kleuren of full-colour. Verpakking per 3 stuks in een doosje, 12 stuks per omdoos.

Seamless Cover Technology is een Bridgestone-patent dat geen enkele andere fabrikant van golfballen op deze manier kan en mag gebruiken.

Een naadloze bal bereikt absoluut constante vlucht curven, terwijl een model met een naad aanzienlijk inconsistent vlieggedrag produceert, afhankelijk van of de bal op of nabij de naad wordt geraakt. Een verschil dat zowel de leg lengte als de laterale afwijking beïnvloedt.

Extra informatie

Gewicht 6 g