Bilzerse Golftrofee

Bilzerse Golftrofee kiest ook voor mygolfbag golftassen.

De Bilzerse Golftrofee wordt jaarlijks op de Flanders Nippon Golfclub te Hasselt georganiseerd. Bilzen, gelegen in Belgisch Limburg, is een stad halverwege Hasselt en Maastricht met meer dan 32.000 inwoners. Echter alle inwoners van de Bilzerse gemeente met een Handicap registratie worden voor het Evenement uitgenodigd.

Om de Bilzerse Golftrofee

werd Zaterdag 29 september j.l. voor de 9e keer gestreden. Ook op dit evenement, georganiseerd door Francois Gijsen en Berno Schoenmaekers, stond er voor de winnaars een custom made golftas klaar. Gezegend met prachtig weer werd er fel gestreden. De uiteindelijke winnaars van de Bilzerse Golftrofee namen daarna een welverdiende mygolfbag in ontvangst. Waarna de deelnemers, na de prijsuitreiking, bijzonder genoten van een rijkelijk Diner.

Allgolf bedankt de organisatie dat zij voor dit evenement de mygolfbag golftassen mochten leveren. De custom made golftassen riepen vele positieve reacties van deelnemers en omstanders op. Mede daardoor heeft de organisatie nu reeds besloten om ook volgend jaar weer mygolfbag tassen als prijs beschikbaar te stellen.

Verrast u de winnaars van uw Evenement ook met een custom made golftas? Bel 0031 33 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.