Bridgestone Tour B RXS

 3,95

✔ Kleur bal: Wit
✔ Bedrukking: tot 4 kleuren
✔ Instelkosten: 1 kleur € 35,-, 2 kleuren € 45,-, 3 kleuren € 55,- en 4 kleuren € 65,
✔ Verpakt per dozijn in een omdoos waarin 4 doosjes met 3 golfballen.
✔ Drukformaten: rechthoek 28×10 mm, rond 25  mm, vierkant 18×18 mm
✔ Levertijd: 10-14 dagen na akkoord op de digitale proef.

2 piece bal met een nieuwe 2-delige constructie met een lage compressiekern die is ontworpen voor hoge balsnelheid met behoud van een zacht gevoel.

Aantal 144 288 576 1152
Prijs 3,95 3,65 3,50 3,35
2e logo 0,25 0,25 0,25 0,25

Voor de beste weergave van een logo op een golfbal, laat Allgolf de golfballen daarom bedrukken door de fabriek van het gekozen merk. Zij beschikken namelijk over de beste productiefaciliteit. Maar bijvoorbeeld ook door middel van het gebruik van industriële inkten. Daardoor blijft een logo op een bal bovendien heel lang zichtbaar. Voor logo afmetingen en positie van een logo op de golfbal, zie de foto op deze pagina.

Prijzen exclusief 21% BTW en verzendkosten. Klik hier voor meer informatie, bel 033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.

Informatie 

  • Prijzen per stuk en exclusief BTW
  • Levering tussen 10 tot 15 werkdagen
  • Vragen? Bel ons: 033 433 78 30
Allgolf custom golfaccessoires

Bridgestone Tour B RXS – Lengte en gevoel

Ervaar hoe het voelt om het beslissende voordeel in concurrentie te hebben door meer lengte en meer controle. Lengte om goed in het spel te komen, en gevoel en controle voor de green. Voor veilige slagen van tee tot de green. Deze golfbal is geschikt voor spelers met een swingsnelheid lager dan 105 mijl per uur.

De bovengemiddelde lengte van de Tour B RXS wordt bereikt door een hogere balsnelheid. Dit is het resultaat van de gepatenteerde kern en verbeterde aerodynamica. Voor een zacht gevoel en controle over de green zorgt de zachte Slipres-cover.

​Ruimte voor het bedrukken van uw eigen logo of tekst op Bridgestone golfballen

De Bridgestone Tour B RX S golfbal geeft u zekerheid van tee tot green.

Het overkoepelende merk TOUR B is het officiële tourmerk van Bridgestone Golf. De tour-golfballen en

-golfclubs zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met tourspelers en gebruikt tijdens de tour.

Deze Bridgestone Tour BRXS golfballen bedrukt Bridgestone t/m 4 PMS-kleuren of in full-colour. Verpakking per 3 stuks in een doosje, 12 stuks per omdoos.

Seamless Cover Technology is een Bridgestone-patent dat geen enkele andere fabrikant van golfballen op deze manier kan en mag gebruiken.

Een naadloze bal bereikt absoluut constante vluchtcurven, terwijl een model met een naad aanzienlijk inconsistent vlieggedrag produceert, afhankelijk van of de bal op of nabij de naad wordt geraakt. Een verschil dat zowel de leglengte als de laterale afwijking beïnvloedt.

Extra informatie

Gewicht 6 g