Offerte lijst:

met één of meerdere logo's

Een golfmerk of een custom made golftas?

Golftassen voorzien van logo of naam

Custom made golftassen voorzien van één of meerdere logo’s hebben een bijzondere uitstraling. Ook een persoonsnaam, een landenvlag, een internetadres of een ander ontwerp behoren tot de mogelijkheden. En dit in uw eigen unieke kleuren. Custom made golftassen worden bij het clubhuis minder snel ‘verwisseld’ en deze gepersonaliseerde tassen zijn minder interessant voor diefstal. Daarom hebben de meeste grote golffabrikanten wel één of meerdere golftassen in het programma waarop een logo of persoonsnaam kan worden geborduurd. De borduur is dan meestal op de flap van de schoenentas mogelijk. Op de golftassen van de merkfabrikanten zijn wel altijd meerdere logo’s geborduurd. Merktassen zijn meestal in een aantal standaardkleuren verkrijgbaar.

Leveranciers van golftassen met een borduurmogelijkheid

TitleistCallaway en Wilson zijn bijvoorbeeld leveranciers van golftassen waarop één logo kan worden geborduurd. Voor een golf-event of relatiegeschenk kunt u natuurlijk kiezen uit vele golfartikelen voorzien van één of meerdere logo’s. Golfparaplu’sgolfhandschoenen en bagtags zijn voorbeelden. Maar golftassen voorzien van meerdere logo’s, een persoonsnaam, een landenvlag of  een internetadres zijn onderscheidend. Daarmee is een gepersonaliseerde golftas een fantastisch visitekaartje, elke ronde weer.

Custom made golftassen

De specialisatie van Allgolf ligt voornamelijk op gepersonaliseerde golfgifts. Daarom voert Allgolf ook een programma met betrekking tot custom made golftassen onder de naam mygolfbag. Custom made golftassen onderscheiden zich van elke andere golftas. Een op maat gemaakte golftas kan namelijk in verschillende kleuren worden ontworpen. Verder zijn er veel posities beschikbaar waarop een logo, ontwerp of tekst kan worden geborduurd. Daarnaast kan ook de belijning in elke kleur worden geleverd. Door middel van extra opties is een golftas waterdicht of met een 14 silent divider top te bestellen. Door alle opties is een custom made golftas uitgevoerd in een huisstijl bijzonder. Bijzonder is ook dat een mygolfbag per stuk te bestellen is. Bestel daarom ook een custom made mygolfbag en presenteer uw bedrijf op een unieke wijze, elke ronde weer.

Contact

Heeft u nog niet het juiste artikel gevonden? Of heeft u een vraag over één van onze producten? Neem contact met ons op, we geven graag een goed advies!

Mail naar: info@allgolf.nl of bel 033-4337830.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij veelal een passend relatiegeschenk leveren.