Offerte lijst:

met één of meerdere logo's

Een golfmerk of een custom made golftas?

Golftassen voorzien van logo of naam

custom made golftassen voorzien van één of meerdere logo’s hebben een bijzondere uitstraling. Maar ook behoren bijvoorbeeld een persoonsnaam, een landen vlag, een internet adres of een ontwerp tot de mogelijkheden. Echter ook vanwege uw eigen unieke kleuren keuze. Daarnaast wordt een custom made golftas bij het clubhuis minder snel ‘verwisseld’. Verder zijn gepersonaliseerde golftassen minder interessant voor diefstal. Daarom hebben grote golffabrikanten wel één of meerdere golftassen in het programma waarop een logo of persoonsnaam kan worden geborduurd. De borduur is dan meestal op de flap van de schoenen tas mogelijk. Maar op de golftassen van de merkfabrikanten zijn wel altijd meerdere logo’s geborduurd. Merktassen zijn veelal ook maar in enkele standaard kleuren verkrijgbaar.

Leveranciers van golftassen met een borduur mogelijkheid

TitleistCallaway en Wilson zijn bijvoorbeeld leveranciers van golftassen waarop één logo kan worden geborduurd. Voor een golf-event of relatiegeschenk kunt u natuurlijk kiezen uit vele golfartikelen voorzien van één of meerdere logo’s. Golfparaplu’sgolfhandschoenen en bagtags zijn voorbeelden. Maar golftassen voorzien van meerdere logo’s, een persoonsnaam, een landenvlag en een URL adres zijn onderscheidend. Daarmee is een gepersonaliseerde golftas een fantastisch “visitekaartje” elke ronde weer.

Custom made golftassen

De specialisatie van Allgolf ligt voornamelijk op huisstijl of gepersonaliseerde golf-gifts. Daarom voert Allgolf bijvoorbeeld ook een programma custom made golftassen onder de naam mygolfbag. Custom made golftassen onderscheiden zich van elke andere golftas. Een op maat gemaakte golftas kan namelijk in verschillende kleuren worden ontworpen. Verder zijn er veel posities beschikbaar waarop een logo, ontwerp of tekst kan worden geborduurd. Echter ook de belijning kan in elke kleur worden geleverd. Door middel van extra opties is een golftas waterdicht of met een 14 silent divider top te bestellen. Als gevolg van alle mogelijkheden is een custom made golftas uitgevoerd in een huisstijl, bijzonder. Bijzonder is ook dat een mygolfbag ook per stuk is te bestellen! Bestel daarom ook een custom made mygolfbag en presenteer uw bedrijf op een unieke wijze, elke ronde weer.

Contact

Heeft u nog niet het juiste artikel gevonden? Of heeft u een vraag over één van onze producten? Neem contact met ons op, we geven graag een goed advies!

mail naar: info@allgolf.nl of bel 033-4337830.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij veelal een passend relatiegeschenk leveren.