Offerte lijst:

golfballen bedrukken

Logo en drukformaten voor golfballen

Uitleg over de mogelijkheden en formaten om een golfbal te bedrukken.

Bedrukken van golfballen

Dit zijn de mogelijkheden.

De meeste golfballen worden door middel van tampon machines bedrukt. Echter golffabrikanten beschikken over zeer geavanceerde machineparken. Mede door het gebruik van “indringende” industriële 2-componenten inkten wordt daarmee de grootste slijtvastheid bereikt. Daardoor blijven logo’s door golffabrikanten bedrukt het langst zichtbaar. Logo en drukformaten voor golfballen kunnen bij de golfbal fabrikanten echter wel licht van elkaar afwijken. Maar meestal geldt voor een rond logo 26 mm doorsnee. Anderzijds is dat voor vierkant logo ongeveer 22 mm. en voor een langwerpig logo plus minus 30 x 10 mm. (zie afbeelding).

Drukoppervlak

Opdruk van één logo

Een logo op de golfballen kan tot en met vijf pms-kleuren of in full-colour worden bedrukt. Er is een formaat voor zowel een rond, vierkant of langwerpig logo. Goed reproductie materiaal is een A1, EPS. of PDF.file met een minimale kwaliteit van 300DPI.. Daarbij is een opgave van de PMS kleuren noodzakelijk om de kleuren van het logo te definiëren.

Opdruk twee of meer logo's

Werkt u met meerdere logo’s?

Standaard worden golfballen bedrukt met één of met twee (verschillende logo’s). Echter in sommige gevallen zijn ook drie logo’s mogelijk. Uiteraard kunnen alle logo’s in full colour worden gedrukt.
Voor informatie over het drukken van meer dan twee logo’s, neem dan S.v.p. contact met ons op via 033 433 78 30 of via info@allgolf.nl.

Logo & tekst

Niet alleen logo’s, maar ook tekst opdrukken zijn mogelijk en ook in alle PMS kleuren. Tot en met vier tekstregels drukken is mogelijk maar dat is dan wel afhankelijk van het lettertype. Zie het voorbeeld hiernaast van een bal met aan één kant een logo en aan de ander kant een tekst. Handig om bijvoorbeeld niet alleen een logo, maar bijvoorbeeld ook  een internet-adres of een persoonsnaam te plaatsen.

Contact

Heeft u nog niet het juiste artikel gevonden? Of heeft u een vraag over één van onze artikelen? Neem contact met ons op, wij geven graag een goed advies!

mail naar: info@allgolf.nl of bel 033-4337830.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passend relatiegeschenk leveren.