Offerte lijst:
ESJ-zijkant

ESJ VASTGOEDONDERHOUD KIEST OOK VOOR EEN mygolfbag.

Ook ESJ kiest voor een custom made golftas.

ESJ VASTGOEDONDERHOUD KIEST OOK VOOR EEN mygolfbag. ESJ is sinds 1994 actief in vastgoedonderhoud en is inmiddels uitgegroeid tot een multidisciplinair vastgoed onderhoudsbedrijf. Met liefde voor het vak uitvoerige inspecties, diepgaande technische kennis ontzorgt ESJ een grote diversiteit commercieel – en maatschappelijk vastgoed. Met duurzaamheid hoog in het vaandel en door mee te denken met de relatie zorgt ESJ voor de gewenste resultaten. 

Maar ook op de golfbaan laat ESJ VASTGOEDONDERHOUD zich zien en kiest bij Allgolf echter voor een custom made mygolfbag. Het werd het 2118 model. Uitgebreid met een Silent divider top en met met 11 opbergtassen is de 2118 een uiterst functionele golftas. Alles wat tijdens een rondje golf nodig is, is gemakkelijk In het 2118 model golftas op te bergen. Het is verder ook een waterdichte tas door middel van de geplaatste waterdichte ritsen. Gefabriceerd en gepersonaliseerd in de huiskleuren van ESJ is deze 2118 golftas een exclusief “visitekaartje” op de golfbaan. Zie hieronder het uitgewerkte voorstel van de boven afgebeelde golftas.

mygolfbag custom made golftas 2118
Ontwerp mygolfbag voor ESJ vastgoedonderhoud

Wilt u meer weten over een custom made golftas, wij staan voor u klaar. Mail naar verkoop@allgolf.nl of bel naar 033 433 78 30.

allgolf promogifts 4 golf