Offerte lijst:
Segers-tassen.jpg

Segers Internationaal Transport kiest ook voor mygolfbag golftassen.

CLUB ELITE golftassen gereed van de productielijn

Van Spanje specialist naar Internationaal Transport & Expeditiebedrijf.

Segers delivered
Segers Internationaal Transport onderweg

Segers Internationaal Transport is een bedreven en gedreven transporteur om goederen snel en efficiënt op de juiste locatie af te leveren. Bij Segers Transport kiest men voor service, kwaliteit, persoonlijke contact, tijd- en kostenbesparing. Met het modernste materieel, opgeleid personeel, nieuwste technologieën is Segers een partner voor transport en expeditie. Verder, is Segers niet alleen een gedreven transporteur, maar ook zijn er een aantal medewerkers gedreven golfspelers. De zakelijke professionaliteit willen zij ook op de golfbaan uitstralen en zij zochten naar een mogelijkheid om Segers ook professioneel op de golfbaan te presenteren.

De mensen van Segers kozen om uniforme en op maat gemaakte golftassen en kleding/schoenentassen te laten ontwerpen bij Allgolf. Uiteraard gepersonaliseerd en in de bedrijfskleuren opgemaakt.

Club Elite 2108
Model 2109 gecombineerde kleding schoenentas
2-Zijdig geborduurd

Segers Internationaal Transport kiest ook voor mygolfbag golftassen. Bij Allgolf werd informatie over custom made golftassen opgevraagd. De keuze viel op het model Club Elite 2108 en ook op de gecombineerde kleding/schoenentas model 2109. Daarvoor is door Allgolf op basis van de Segers huisstijl een voorstel gedaan. Naast de borduur plaatsen op de tas, voor logo’s, teksten of foto’s, zijn alle tassen verder in dezelfde stijl en ook in kleurbeeld uitgewerkt. Maar…, natuurlijk is wel de persoonsnaam op alle tassen aangepast. Daardoor is elke tas nu zakelijk, maar ook persoonlijk herkenbaar.

TECHNISCHE BESCHRIJVINGEN

Technische beschrijving 2109. kleding/schoenentas. Grote binnenruimte voor de kleding Aparte tassen op de kop van de tas. Het schoenenvak is onderop de tas geplaatst. Een extra tas is op de zijkant geplaatst voor accessoires e.d.. Twee hengsels voor een comfortabele greep. Draagriem om over de schouder te dragen.

Beschrijving 2108 Club Elite golftas.

Kleuren golftas: tot 3 kleuren mogelijk.
Top: 9.5 inch 14 divider.
Rainhood: inclusief.
Opberg vakken: 8 met o.a. één koel/warm vak.
Dividers: 14 Full length.
14 Silent divider optioneel: nee.
Borduur plaatsen: keuze uit 10 verschillende mogelijkheden.
Borduurplaatsen inclusief: 4.gratis borduur plaatsten
Draagriem: twee aansluitpunten.
Gewicht: ongeveer 4,5 kg.
Kleurkeuze: diverse kleuropties.
Ontwerp: gratis aan de hand van een voorbeeld of logo.
Levertijd: ongeveer 45 dagen echter na akkoord op de digitale proef.
Spoedopdracht mogelijk: ja,10 dagen productie tegen meerprijs.

Heeft u belangstelling voor een representatieve presentatie op de golfbaan, zoekt u een een apart cadeau voor een vertrekkende medewerker, een fraaie prijs voor op de prijzentafel? Bel dan Allgolf op 033 433 78 30 of via verkoop@allgolf.nl en wij informeren u over alle mogelijkheden van de mygolfbag collectie.

TIP!

VRAAG NAAR ONZE TITLEIST PROV1 EN AVX LOGO GOLFBALLEN ACTIE. TOT EN MET 31 JULI BIJ ELKE 11 DOZIJN BESTELT 1 DOZIJN GRATIS.

Logo Allgolf