Titleist AVX golfballen

Titleist actie en meer.

Gratis Titleist golfballen,

bestel minimaal 180 stuks en u ontvangt u één dozijn extra geheel gratis. Echter bij 360 stuks twee dozijnen en bij 540 stuks ontvangt u drie dozijnen extra, enzovoort.

Alle gratis golfballen worden uiteraard bedrukt met het logo zoals opgegeven. Maar voor een eventueel tweede logo worden drukkosten netto doorberekend. Verder vervallen tijdens de actie periode ook de instelkosten voor logo’s. Deze actie geldt voor alle Titeist golfballen, inclusief de nieuwe Titleist AVX golfballen.

Ons advies: stapelen maar! 
lees verder

De levertijd voor een re-order is ca. 6-8 werkdagen, maar voor nieuwe opdrachten is de levertijd gemiddeld 10 – 12 dagen. Spoedlevering is in overleg mogelijk: 033-4337830.

Actie geldig voor alle Titleist modellen tot 15 oktober 2018.

GOLF CAP

Uw logo altijd goed zichtbaar in de baan.

 Caps altijd effectief en leuk om te geven.

De heavy brushed cap is van een zware kwaliteit katoen en is verkrijgbaar in vele kleuren. Maar de cap is ook verkrijgbaar met een sandwich klep. De tussenlaag van de klep is dan in een contrasterende kleur uitgevoerd. Verder biedt de cap ruimte voor een logo op de voorzijde, op de beide zijkanten en achterop de cap rond de buckle sluiting.

Nu met 10% korting.

lees verder

Luxe driehoekige gift box

Verras uw relaties met iets unieks.

NIEUW! Het Triangle Pack.

Een luxe en milieu vriendelijk kartonnen gift pack, inhoudend drie golfballen (optioneel) en 10 tees. Echter kan het pack ook naar eigen invulling worden ingericht. Andere items worden uiteraard ook voorzien van een logo. Uniek aan dit gift pack is de deksel van de doos. Naast de inhoud, kan het gehele oppervlak namelijk full colour worden bedrukt. Ruimte te over om bijvoorbeeld een complete huisstijl of een sales actie te communiceren.

Ter kennismaking met 10% korting.

lees verder

033-433 78 30

info@allgolf.nl

Aanbiedingen gelden tot en met 15 oktober. Daarmee vervallen alle voorgaande aanbiedingen.

© Copyright 2018 Allgolf

Wilt u zich afmelden, uw email adres aanpassen of online bekijken, gebruik dan de onderstaande links.