Offerte lijst:

voorbereiding

Voorbereidingskosten en uw logo aanleveren

Uw logo aanleveren

Uw logo aanleveren
Over het aanleveren van uw logo is op deze pagina alle benodigde informatie aanwezig. Het gaat om het drukken van een logo op golfballen, maar ook om bijvoorbeeld te borduren op kleding en textiel.

Drukwerk
Om een logo op een golfbalgolfteepitchfork e.d. te kunnen drukken, zijn er voorbereidende werkzaamheden nodig. Het logo moet op de juiste grootte op het drukoppervlak worden gebracht, de juiste kleuren worden bepaald en een digitale drukproef wordt opgemaakt.

Borduren
Om te borduren op een cap, trui, polo e.d. worden de juiste kleurcodes gezocht middels het PMS kleurensysteem. Daarna wordt er een borduurkaart opgemaakt. Voor deze werkzaamheden brengen drukkerijen en borduurinrichtingen kosten in rekening. Deze kosten worden altijd doorberekend tegen de kostprijs van de leverancier. Meestal zijn deze kosten éénmalig, maar soms keren deze kosten terug bij een herhalingsorder.

Het digitale bestand

Bij het aanleveren van uw logo is het zaak dat het logo of beeldmerk in de juiste kleuren wordt gedrukt. Daarvoor is de volgende informatie aan de orde.

  1. De (PMS) Pantone kleur(en) van het logo.
  2. Het beeld document in een hoge resolutie aanleveren (minimaal 300 DPI kwaliteit); bij voorkeur als een Vector bestand.

Heeft u geen bestand dat aan de bovenstaande criteria voldoet, dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij kunnen lage resolutie bestanden omzetten naar Vector bestanden en vragen daar maar een kleine vergoeding voor. De nieuwe bestanden ontvangt u natuurlijk van ons, zodat u die vaker kunt gebruiken.

Uw logo

Uw logo wordt bij voorkeur aangeleverd in een Vector bestand zoals ai, EPS of PDF formaat. Bitmap bestanden zoals JPG, PSD of GIF dienen een minimale resolutie te hebben van 300 DPI. Let op: bij bitmap bestanden kan bij vergroting verlies van scherpte optreden.

Vector bestanden kunnen daarentegen zonder verlies van kwaliteit vergroot of verkleind worden. Teksten in deze vector bestanden dienen te worden omgezet naar lettercontouren (outlines). Uw logo of vignet (uw eigendom) is meestal in een goed bruikbaar formaat op te vragen bij uw ontwerper, reclamebureau of huisdrukkerij.

Digitale drukproef per email

Voordat de golfballen bedrukt kunnen worden, zijn er verschillende werkzaamheden nodig. Zo dient het logo of drukbeeld drukklaar gemaakt te worden: eventuele drukvormen zoals clichees of stempels worden gemaakt en de juiste PMS-kleuren worden gemengd. Kosten die daaraan verbonden zijn, worden netto doorberekend.

Drukproeven
Een drukproef wordt bewaard  door ons. Bij een eventuele herhalingsopdracht (met ongewijzigd drukbeeld) worden dan meestal geen kosten meer berekend. Voordat de golfballen worden gedrukt, ontvangt u altijd een digitale drukproef via e-mail. Daarin kunt u de afmetingen, kleuren en eventuele spelling van de opdruk op de golfbal controleren. Pas nadat wij het akkoord op de digitale drukproef van u hebben ontvangen, wordt de drukorder in werking gezet.

Contact

Heeft u nog niet het juiste artikel gevonden? Of heeft u een vraag over één van onze producten? Neem contact met ons op, we geven graag het juiste advies.

Mail naar: info@allgolf.nl of bel 033-4337830.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passend relatiegeschenk leveren.