Offerte lijst:
Villa Dos Lamoeiros

Villa Dos Lamoeires

Golfballen voor de golfende gasten.

Villa Dos Limoeiros in Portugal (www.villadoslimoeiros.nl), wordt gerund door Natascha en Fred Schuurman. Het is een luxe vakantie villa in een Portugese

Villa Dos Lamoeiros golfballen met logo
Villa Dos Lamoeiros golfballen met logo
Villa Dos Lamoeiros golfballen presentatie
Villa Dos Lamoeiros golfballen presentatie

woonwijk. De vakantie villa beschikt over een woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers 3 badkamers. Verder over een groot privé zwembad, garage en barbecue plaats. De villa is Centraal gelegen om bijvoorbeeld naar het strand te gaan, Lissabon te verkennen, culturele bezienswaardigheden te bezoeken of natuurlijk om te gaan golfen.

Golfballen voorzien van het logo.

Omdat de golfsport in Portugal een zeer geliefde sport is, zijn er rond de villa vele golfbanen te vinden. Dus verstrekken Natascha en Fred graag golfballen aan de golfende gasten. Zij kwamen uit bij Allgolf en bestellen daar nu regelmatig golfballen. Het niveau van de villa is hoog, dus zo ook van de golfballen. Niet minder dan een setje Titleist DT TruSoft wedstrijdballen wordt aan de golfende gasten verstrekt, uiteraard voorzien van het huis logo. Een prima golfbal welke door de gasten hogelijk wordt gewaardeerd. Wij van Allgolf zijn bevoorrecht om in Portugal aan deze schitterende locatie te mogen leveren.

Niet alleen in Portugal, maar in Nederland en ook in omringende landen levert Allgolf golfrelatiegeschenken.

Misschien kunnen wij u ook  van dienst zijn?

033 433 78 30 of mail naar info@allgolf.nl.

allgolf promogifts 4 golf