Offerte lijst:
E-Fiber-mygolfbag.jpeg

E-Fiber kiest bij Allgolf voor een mygolfbag golftas.

Een custom made golftas, een fantastisch afscheidscadeau.

E-Fiber kiest bij Allgolf voor een mygolfbag golftas. Voor één van de medewerkers zocht E-Fiber een geschikt afscheidscadeau. Omdat het een cadeau voor een verfent golfspeler betreft, kiest men voor een custom made golftas. Maar de golftas, om ook de onderlinge band in stand te houden, wel in de huisstijl van E-Fiber. Ook wordt op de tas verder een persoonsnaam, diverse logo’s en een URL adres geborduurd. Allgolf verzorgde de opmaak en productie voor het gekozen 2114 model mygolfbag. De golftas wordt met hoogwaardige materialen uitgevoerd. De perfecte borduurkwaliteit en het kleurgebruik zorgden verder voor een prachtig cadeau. Het cadeau werd daarom ook met groot enthousiasme in dank ontvangen. En zal deze mygolfbag met zekerheid regelmatig op de golfbaan worden waargenomen.

mygolfbag custom made golftassen.

Custom made golftassen zijn bijvoorbeeld inzetbaar voor: Club- of bedrijfsteams die zich conform willen presenteren, op een prijstafel, een verkoop actie of een persoonlijk cadeau? Er is keuze uit vele modellen uitgevoerd als draag-, trolley- of Tour-bag. Verder maken ook schoenen-, kleding- en reistassen deel uit van de collectie. Natuurlijk ook afgestemd op de stijl van de golftas. Heeft u belangstelling? Bel Allgolf op 033 433 78 30 of mail naar verkoop@allgolf.nl.. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Over E-Fiber

E-Fiber is een netwerkbeheerder en gespecialiseerd in de aanleg van glasvezelnetwerken. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel. Waar je ook gevestigd bent, in de stad, dorp of buitengebied. Voor meer informatie over glasvezel ga naar e-fiber.nl.

Logo Allgolf
Allgolf specialist met passie voor golf!