Offerte lijst:
LC Engineers -10.jpg

LC.., hartelijk dank voor de fijne reactie op de custom made golftas.

LC Engineers reageren op de custom made golftas model 2118.

LC, hartelijk dank voor uw fijne reactie op de custom made golftas. De heer Coolen van LC liet ons weten bijzonder tevreden te zijn over de door Allgolf geleverde golftas. Met name over de uitstekende kwaliteit van het materiaal is hij zeer te spreken. De heer Coolen loopt in doorsnee twee keer per week een rondje golf. Met name over de (nieuw)staat waarin, de 8 jaar geleden in huisstijl opgemaakte golftas, verkeerd. Eerder heeft de heer Coolen diverse golftassen gekocht, maar geen enkele benadert de levensduur van deze mygolfbag. Om zijn woorden kracht bij te zetten, ontvingen wij enkele foto’s van zijn uitrusting. Wij van Allgolf zijn uiteraard blij met deze fijne reactie, echter kijken wij van Allgolf daar niet van op. Regelmatig ontvangen wij namelijk geweldige reacties over de kwaliteit en de uitvoering van mygolfbag golftassen.

Detail foto’s van de borduursels van de persoonsnaam en URL adres

LG Engineers URL. LC Engineers met persoonnaam

Maak kennis met LC Engineers.

LC Engineers & Consultants BV, kortweg ook wel “LC” genaamd, is opgericht in 2004. Inmiddels is LC echter uitgegroeid en kan met gepaste trots een indrukwekkende referentielijst overhandigen. Op verzoek zendt LC de referentie lijst graag toe. Immers, zij kennen het gezegde “zeg me wie je vrienden zijn, en ik zeg wie jij bent”. Dat geldt ook voor de opdrachtgevers, welke voornamelijk te vinden zijn in verschillende procesindustrieën. Inmiddels heeft LC relevante ervaring op het gebied van: Olie-, Gas- en Chemische-industrie, Milieu en Waterzuivering, Energie, Voedingsmiddelen-industrie en Farmacie. LC is een partner die vanaf het begin direct de wereld van opdrachtgevers begrijpt. En.., LC is daardoor in staat zich direct in te leven in relevante en unieke uitdagingen. Daarmee gaat LC verder dan alleen het leveren van hoogwaardige expertise en ervaring bij het aangaan van complexe processen.

Achtergrondfoto
Een team van experts.

De dienstverlening behelst een compleet pakket ten behoeve van het (opnieuw) inrichten/aankopen van complete industriële automatiseringsoplossingen. “Hebben we een Business-case of niet?” is dan ook een veelgestelde vraag bij opdrachtgevers van LC na een eerste kennismaking. Het leveren van echte toegevoegde waarde en bijdragen aan het bedrijfssucces is telkens weer de inzet van de toegewijde professionals van LC. Voor informatie over de LC dienstverlening bezoek de site lcec.nl/

LC, namens Allgolf hartelijk dank voor de fijne reactie op de custom made golftas.

Belangstellenden voor een “eigen” golftas(sen) of andere (custom made) golfgifts, nodigen wij graag uit ons te contacten door te bellen naar: telefoonnummer 033 433 78 30 of via Email verkoop@allgolf.nl.

Logo Allgolf