Offerte lijst:
SSI-golfbaldoosje-1.jpg

Steel Solutions International bestelt golf gifts, waaronder golfballen, bij Allgolf.

Steel Solutions International bestelt golf gifts, waaronder golfballen, bij Allgolf. Steel Solutions International (SSI) zoekt voornamelijk naar golfartikelen waaraan een meerwaarde kan worden toegevoegd. Daarom zijn de bedrukte golfballen bijvoorbeeld verpakt in een custom made golfdoosje. Maar er is ook een fraaie gift box waarin een golfhanddoek, een drietal golfballen en een luxe pitchfork zijn verpakt. Natuurlijk zijn al die artikelen met de bedrijfslogo’s bedrukt. Echter ook op de deksel van de giftbox staan de bedrijfslogo’s afgebeeld. Naast deze functionele golfgifts staat ook een golfparaplu op het programma.

Custom made golfparaplu.

Custom made golfparaplu

Voor een custom made golfparaplu wordt eerst door Allgolf een ontwerp gemaakt. Niet zomaar een paraplu bedrukt met één of twee logo’s, maar SSI kiest voor een specifieke custom made golfparaplu. En wel voor een gebruiksvriendelijke maar ook de kwalitatieve, sterke en storm bestendige golfparaplu. Waarvan het gehele parapludoek moet worden bedrukt. In het ontwerp voor het parapludoek worden de panelen in de bedrijfskleuren uitgevoerd en op de juiste kleur het bijbehorende logo gedrukt.

Gift box

De Flix Lite gift box is een luxe box waarin een golfhanddoek, golfballen en een luxe pitchfork zijn verpakt. Alle artikelen welke in deze geschenkdoos zijn verpakt, zijn ook bedrukt met één of meerdere bedrijfslogo’s. Op de fraaie fluwelen ondergrond van de gift box worden deze artikelen mooi gepresenteerd. De opties voor de inhoud zijn ruim omdat de golfballen en de pitchfork naar keuze kunnen worden ingevuld.

Bedrukte golfballen verpakt in een custom made doosje

SSI golfbaldoosje

Aan de golfballen bedrukten is ook nog een optie toegevoegd. Op de Callaway golfballen zijn de drie bedrijfslogo’s namelijk in lijn en achter elkaar gedrukt. Daarnaast zijn de golfballen in een custom made golfbaldoosje, waarop alle bedrijfsactiviteiten zijn gedrukt, verpakt. Op het moment dat het golfballendoosje aan relaties wordt overhandigd zijn de bedrijfslogo’s dominant in beeld. Een mooier moment om een relatie duidelijk de afzender van de gift te laten zien is haast niet denkbaar.

Extra opties

Door aan alle artikelen extra opties toe te voegen, heeft SSI een fraai en onderscheidend pakket golf gifts gerealiseerd. Daarmee laat SSI duidelijk blijken dat SSi haar relaties hoog in het vaandel heeft staan.

Maak kennis met SSi Steel Solutions international.

SSi Steel Solutions international is een high-end staal leverancier, gespecialiseerd in staalsnijwerk met hoge kwaliteitseisen. De producten, halffabricaten en totaaloplossingen zijn onder meer te vinden in de scheepsbouw, bruggenbouw, offshore. Echter produceert SSi ook machine- en apparatenbouw, kranen- en trailer-bouw. De groep SSi bestaat uit drie bedrijven; SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron, met elk hun eigen specialisme. Door de unieke samenwerking biedt SSi de markt een totaaloplossing voor staalplaat op maat. Meer informatie over SSI treft u aan op ssi-bv.nl/nl/ .

Belangstelling voor onderscheidende golfrelatiegeschenken? Bel 033 433 78 30 of mail naar allgolf.nl.

Logo Allgolf