YoungCapital-golfbal.png

YoungCapital kiest bij Allgolf voor bedrukte golfballen.

YoungCapital kiest bij Allgolf.

Voor relaties zocht YoungCapital een functioneel relatiegeschenk. YoungCapital kiest daarvoor bij Allgolf voor de bekende Titleist ProV1 en de Velocity golfballen. Wel zullen de golfballen ook worden bedrukt met het YoungCapital logo. Een uitstekende keuze om voor deze kwalitatieve golfballen te kiezen. Titleist is een supermerk. Tour professionals rijgen op de vele tournooien de overwinningen met Titleist golfballen aan elkaar. Met deze golfballen laat Young Capital duidelijk de waardering voor de relaties blijken.

2019-ProV1-PDP-Benefits-Dozen.jpg titleist-trufeel-2020.jpg

Allgolf leverancier van alle grote golfmerken.

Allgolf is leverancier van alle grote golfmerken. Bijvoorbeeld laat Allgolf bij de golffabrikanten ook de golfballen bedrukken. Daarmee kiest Allgolf voor de nieuwste golfballen en het beste drukresultaat. Maar niet alleen door nieuwste machineparken, ook door het gebruik van industriële inkten. Het resultaat is een langdurige zichtbaarheid van het logo op de golfballen.

Allgolf, meer dan golfballen bedrukken.

Echter Allgolf levert meer dan alleen bedrukte golfballen. Het programma bestaat uit een brede collectie golfartikelen voor het bedrijfsleven. Die artikelen worden afgestemd op een merkbeleving. Golf-tassen, –bagtags, –handschoenen, –caps, –handdoeken of –paraplu’s worden geheel aan de huisstijl aangepast. Maar ook artikelen zoals golf-tees, pitchforken, cap clips, markers, kunnen van een logo of tekst worden voorzien. De mogelijkheden om ook voor een apart golfrelatiegeschenk te kiezen zijn groot. Wilt u uw relaties ook in het zonnetje zetten? Doe als YoungCapital en kies ook voor Allgolf.

AIX custom made golftasgolftas zijkant Gift box met golfballen, luxe pitchfork, marker en golfhanddoek. . Pokerchip marker. Golfcap met front borduring logo. Feijenoord golftas label Custom made golfparaplu voor het 100-jarig bestaan van de  Noordwijkse golfclub

StudentenWerk groeide uit tot YoungCapital.

In 2000, zochten drie studenten een bijbaantje. Online was niets te vinden en daarom richtten zij zelf een jobboard op: Studentenwerk. Werkgevers plaatsten daarop hun vacatures en studenten solliciteerden online. Makkelijk, snel en doelgericht. Tot een opdrachtgever vroeg: “doen jullie ook aan uitzenden?” Het antwoord was, niet verrassend, “Jazeker”. Een nieuw soort uitzendbureau was geboren.

Gewoon doen.

Gewoon doen, dat kenmerkt YoungCapital. Dankzij die mentaliteit groeide StudentenWerk uit tot YoungCapital: een recruitmentbureau met activiteiten in acht Europesche landen. Met; gewoon doen, heeft YoungCapital nu meer dan 16.000 kandidaten per dag aan het werk. Maar YoungCapital bezit ook de grootste jongerendatabase van Europa. Verder is YoungCapital online ook gemakkelijker vindbaar dan welk Nederlands uitzendbureau dan ook.

Informatie.

Wij informeren u graag op 033 433 78 30 of via Email: verkoop@allgolf.nl over de mogelijkheden.

Logo Allgolf